Hverdagens helte

Hver dag er arbejdsmiljørepræsentanternes dag. Følg med, når jeg løbende bringer nye portrætter af arbejdsmiljørepræsentanter

Som arbejdsmiljøjournalist interviewer jeg jævnligt arbejdsmiljørepræsentanter. Jeg er imponeret over, hvor dybt engagerede og sultne på at skabe forbedringer I som regel er. I forbindelse med FH’s Arbejdsmiljørepræsentantår besluttede jeg at skrive en bog om jer. Den er på vej…men det tager desværre liiiiiidt længere tid, end jeg troede…

Godt nyt

Derfor bringer jeg med jævne mellemrum en bid af bogen under menupunktet “Hverdagens Helte”. Gå ind på siden og “ring med klokken” nederst til højre, hvis du har lyst til at få at vide, når jeg udgiver nye bog-bidder. – og skriv endelig kommentarer, såsom:

  • Hvad du synes om de forskellige boguddrag
  • Hvad du genkender fra din egen hverdag
  • Hvilket syn, du har på de arbejdsmiljøfaglige udfordringer, interviewpersonerne møder.

Jeg glæder mig til at dele de medvirkende arbejdsmiljørepræsentanter med jer. Tusind tak til jer, der har sagt ja til at være med! Det har været en stor oplevelse at interviewe jer – og efterfølgende lytte til jeres fortællinger og overvejelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *