Nå længere ud på de sociale medier

Ræk ud til hele verden helt af jer selv uden at skulle tænke for meget over det

I kan selv – vi guider i baggrunden

Alle kender det med at kaste sig ud i at oprette nye profiler, sider og grupper på sociale medier…og så ikke helt vide, hvad man stiller op derfra.

Mange foreninger, organisationer og virksomheder drømmer om viral succes på SOME, men har svært ved at indfri drømmene.

FAGSAGEN kan hjælpe jer med at tage nogle gode skridt for at nå længere ud, end I er nu.

Vi kan glæde jer med, at I langt fra står alene med oplevelsen af, at det er svært at slå igennem lydmuren for alvor. Og vi kan tilføje, at gevinsten ved tilstedeværelse på sociale medier ikke alene handler om rækkevidde. Det handler også om at opbygge dybere relationer til sine kunder og sit netværk. Det er I sikkert meget langt med allerede. Måske længere, end I selv aner eller har tænkt over.

Men vi ved, at I har potentialet til at nå længere ud ved at dreje på nogle få håndtag.

Vi tror på, at I kan selv – sværere er det heller ikke. FAGSAGEN hjælper jer med at drive jeres sociale medier ved at bygge videre på det, I selv kan og vil.

Vi kommer til jer med noget struktur og systematik, som vi guider jer videre med – men vi tager udgangspunkt i jeres eget potentiale. Måske er det jer og jeres netværk, der også fremover laver alt indholdet selv? Måske hjælper vi bare med at puffe til jer og minde jer om den plan, vi blev enige om? Eller måske sikrer vi med vores opslag den nødvendige kontinuitet, som I så selv supplerer med jeres bidrag?

Hvad vi tilbyder

  • Planlægning: Lad os tage styringen! Vi hjælper med at udvikle en simpel, men stærk plan for jeres tilstedeværelse på sociale medier. Enkle, klare skridt mod succes.
  • Vægt på engagement: Vi har stort fokus på at engagere deltagere på sociale medier, som i forvejen har høj social impact – eller har potentialet til at få det. Vi siger: I skal ikke kun selv lave indhold. I skal også påvirke andre til at lave det.
  • Ægte ambassadører: Det er vigtigt for jeres succes, at vi sammen formår at få et stadig større netværk til at stå på mål for jeres sag. Ægte engagement er én af de hårdeste valutaer på de sociale medier.
  • Indhold, I ikke skal tænke over: Vi har kreative hjerner, der kan tage sig af at producere stærkt indhold, hvis I ikke selv ønsker at gøre det. Billeder, tekster, videoer – vi har det dækket, så I kan fokusere på andre aktiviteter.
  • Redaktionel ping-pong: Vi etablerer en redaktionel hotline, så vi er sikre på, at de emner, som har stor betydning for jer, får den rette omtale.
  • Svar på kommentarer: “Hvad skal jeg svare?” Det kan være tricky. Men svares skal der, og det kan vi hjælpe jer med at gøre – eller vi kan give jer gode råd om at svare venligt og konstruktivt.

Hvorfor os?

  • I øjenhøjde med jer: Ingen komplekse termer eller buzzwords her. Vi taler et sprog, I forstår, og vi er klar til at svare på alle jeres spørgsmål.
  • Vi kan både tale og lytte: Vi er gode til at sende budskaber ud – men vi har også gode evner, når det kommer til at opfange vigtige signaler fra brugerne, som kan udvikle jeres forening/organisation/virksomhed.
  • Vi går vejen sammen: Jeres succes er vores succes – og vi tager det skridt for skridt. Vi begynder med at lytte til jeres behov og mål. Sammen udvikler vi en enkel, tilpasset plan. Sammen oplever vi efterhånden at nå længere ud. Og at strække armene i vejret efter at have fået mange flere konstruktive samspil med jeres målgrupper.

Tag det første skridt mod en stærkere online tilstedeværelse. Spil FAGSAGEN ind på jeres sociale livsbane.

Book et møde med os nu og lad os sammen træde ind i en ny måde at vise nærvær, interesse og engagement på – for vores allesammens omverden.

Følg linket for at booke – eller ring til Søren Dam Nielsen på 22 99 53 75.