Velkommen til FAGSAGEN!

Velkommen til FAGSAGEN. Vi – eller rettere jeg – er en ny virksomhed, som så dagens lys den 1. januar 2017. Vi vil gerne kommunikere om, med og for fag, fagforeninger, faglige fællesskaber, netværk, organisationer og andre faglige foretagender med hjertet på rette sted.  

Jeg håber, I får glæde af os – vi og os sagt i flertal for at holde døre åbne for, at “vi” en dag bliver flere.

At kommunikere i år

Vi er en kommunikationsvirksomhed, men vi er især rundet af, at jeg som stifter har brugt de seneste knap ti år med at kommunikere om fag, fagforeninger og netværk. Denne specialisering vil vi føre videre. Det er vigtigt mere end én gang at have åbnet motorhjelmen til fagene, man kommunikerer om, før man forventer at formulere noget klogt om dem.

Vi kan li’ fag

Navnet FAGSAGEN slår også en tone an, der lugter lidt af interesseorganisation. Det er vi ikke, men vi kan godt lide fag. Vi beundrer den stolthed, fagpersoner ofte viser, når de løser en opgave med den kyndighed, som kun mennesker med en uddannelse kan det. Når vi så hedder FAGSAGEN, så handler det dels om, at her banker hjertet for det at være faglig. Og dels om, at vi ikke synes, vi behøver udelukke at lave andre ting end lige præcis kommunikation. Bare det er noget, der er til fordel for fag, fagforeninger, netværk eller organisationer.

Vi har holdninger

Sidst, men ikke mindst hedder vi FAGSAGEN, fordi navnet synes at angive, at vi vil noget. Det vil vi også. Vi vil gerne kommunikere, men vi vil også gerne kommunikere med kant. Det betyder, at vi som udgangspunkt har holdninger. Her er nogle af de vigtigste:

Vi har altid respekt for de holdninger og værdier, vi møder hos vore samarbejdspartnere. Vi deler nok også de fleste af dem. Vi har imidlertid en fordel, som de mange gange ikke har. Vi er uafhængige af det politiske spil, og vi kan derfor mene det, vi tror mest på. Vore holdninger fungerer som et spejl, der kan give perspektiv til det arbejde, vi udfører for  vore samarbejdspartnere. Eller for os selv.

Vi er i gang.

P.S. Hvem skummer fløden?

Når man betaler FAGSAGEN for et stykke arbejde, bidrager man til, at de, som tjener deres løn gennem FAGSAGEN, kan leve godt og værdigt. Hverken mere eller mindre. Der står ingen investorer og aktionærer i baggrunden med forventninger om afkast og provenu.

One Reply to “Velkommen til FAGSAGEN!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *