Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger dette website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade at acceptere, at der, mens du bevæger dig rundt på fagsagen.dk og undersider benyttes cookies til at indsamle informationer om dig.  Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

  • Akismet anti-spam, som firmaet Automattic står bag, beskytter hjemmesiden mod spam. En kommentators navn, email-adresse og kommentar sendes til Akismet, når der testes for spam.  Dette overføres ikke til servere uden for Akismet. Læs mere i Automattics privatlivspolitik.
  • Cookiebot indhenter brugerens accept til, at websitet installerer cookies lokalt.
  • Google Analytics indhenter oplysninger om besøgendes adfærd på websitet. Google Analytics deler oplysningerne med tredjepart.
  • Ithemes security sikrer websitet mod at blive hacket.
  • Mailchimp for WordPress opretter felter, hvor man kan tilmelde sig nyhedsbrevet.
  • Sharebuttons by Addthis tillader bruger at dele sider fra websitet på visse sociale medier.
  • Speakpipe giver mulighed for at indtale en besked, som sendes til Fagsagen.
  • Yoast SEO bidrager til at sikre, at websitet er søgemaskineoptimeret.

Du kan finde en samlet oversigt over cookies, der anvendes på websitet her.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige, fx slettes din email-adresse, hvis du opsiger dit abonnement på Fagsagens nyhedsbrev. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: soren@fagsagen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

FAGSAGEN
4180 SORØ
Telefon: 22995375
Email:  soren@fagsagen.dk

cvr.nr. 38141260