Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

22. august 2019

Introduktion
Når du besøger Fagsagen.dk (en del af Kompagnonerne), indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade at acceptere, at der, mens du bevæger dig rundt på fagsagen.dk og undersider benyttes cookies til at indsamle informationer om dig.  Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hosting og webudbyder

Webstedet er bygget på wordpress.org og hostet af Gigahost.dk. WordPress.org indsamler ikke persondata via statistik-tjenester el. a. og deler ikke persondata med nogen. Se WordPress.org’s privatlivspolitik. Gigahost.dk deler ikke webstedets personoplysninger med tredjepart og er i tilfælde af nødvendig adgang til webstedets data underlagt tavshedspligt. Se Gigahost.dk’s privatlivspolitik.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

Du kan finde en samlet oversigt over cookies, der anvendes på websitet her.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved tilmelding til nyhedsbrev.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Databrud
I tilfælde af mistanke om databrud kontakt straks: kontakt@fagsagen.dk

Formål
Oplysningerne fra dig bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Nyhedsbrev
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet Den faglige Stemme på Fagsagen.dk. Nyhedsbrevene udgives af Fagsagen, som er en del af virksomheden Kompagnonerne.  For at kunne udsende nyhedsbreve, indsamler Fagsagen følgende oplysninger fra dig:

  • Din e-mailadresse
  • Dit for- og efternavn

Fagsagen videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, konkurrencer og events fra Fagsagen.

Nyhedsbrevene udsendes normalt 6-10 gange pr. år.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet i et link nederst i nyhedsbrevet eller ved at skrive direkte til kontakt@fagsagen.dk. Fagsagen anvender ekstern samarbejdspartner (mailchimp) til udsendelse af vores nyhedsbreve.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige, fx slettes din email-adresse, hvis du opsiger dit abonnement på Fagsagens nyhedsbrev. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sociale medier
Når du bruger Kompagnonernes sider på sociale medier, indsamles der data om dig. Kompagnonerne sørger for at behandle data om dig efter dit ønske og i overensstemmelse med øvrige retningslinjer beskrevet i nærværende privatlivspolitik. De data, der opsamles af en given applikation på fx Facebook, beholder Kompagnonerne  kun i den tid, applikationen er i brug. Herefter slettes de hos os.

Kommentarer
Det er muligt at kommentere indlæg og artikler på Fagsagen.dk. Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
En anonymiseret streng, som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar-tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar-tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Indlejret indhold fra andre websteder
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjepartssporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en login på det websted.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: soren@fagsagen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Kompagnonerne
4180 SORØ
Telefon: 22995375
Email:  soren@fagsagen.dk

cvr.nr. 38141260