Om

Om FAGSAGEN

I FAGSAGEN vil vi gerne omsætte politiske og filosofiske tanker og ideer, globale megatrends, eller igangværende verdensomspændende, europæiske eller danske politiske diskussioner til konkrete budskaber, som fag, fagforeninger, arbejdsmarkedet og diverse organisationer kan benytte til at handle på et så oplyst grundlag som muligt.

FAGSAGEN beskæftiger sig med at kommunikere for fag, fagforeninger og organisationer med tilknytning til arbejdsmarkedet, og tager initiativ til indsamling og formidling af viden, ideer og tendenser ud fra et mere bredt sigte om at påvirke den danske, politiske debat.

FAGSAGEN har i øjeblikket én medarbejder. Jeg hedder Søren Dam Nielsen, og jeg er journalist og cand. mag. Jeg har beskæftiget mig med kommunikation for fag, fagforeninger og faglige sammenslutninger i et årti og lidt til. Med min baggrund i filosofi har det gennem alle årene været min ambition at benytte mit idéhistoriske bagkatalog til at inspirere til en nuanceret og farverig politisk udvikling af Danmark, Europa og verden (for den sags skyld).

Find Søren Dam Nielsen på LinkedIN

FAGSAGEN

v/ Søren Dam Nielsen

Alleen 7 A

4180 Sorø.

M. 22995375

E. soren@fagsagen.dk

Fagsagen er en del af KOMPAGNONERNE, CVR.NR. 38141260

Denne sides temafoto: “Spraying scents during Job’s talk” af Anisa Xhomaqi, CC, beskåret.